Het bedrijf Qicc

QIC staat voor Quality In Commerce. Een bedrijf dat zich richt op commerciële ondersteuning voor (industriële) partijen in de markt. Of het nu gaat om productie, handel of dienstverlenende bedrijven, QIC voelt de positie van haar klant feilloos aan en helpt bij het verleggen van de grenzen.

QIC ondersteunt het gehele sales- en marketingproces of delen daarvan. Als hoogste goed geldt de kwaliteit van de transactie, of beter gezegd het tot stand brengen van de meest succesvolle combinatie. Wanneer daarbij de juiste klik tussen mensen plaats vindt, wordt het resultaat groter dan de som der delen.

QIC werd in januari 2006 opgericht door Ing. Paul Albert. Na de studies Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde aan de HTS in Dordrecht was Paul twaalf jaar actief voor verschillende bedrijven in de B-2-B markt. Eerst 2 jaar bij productiebedrijven als assistent bedrijfsleider, daarna commercieel verantwoordelijk binnen een handelsbedrijf en vervolgens 7 jaar in diverse commerciële functies in Nederland en België. Nu combineert hij een commerciële functie met een eigen onderneming.

Zelf verwoordt Paul Albert de missie van zijn onderneming als volgt:

" Alles is erop gericht een impuls teweeg te brengen voor bedrijven die niet zo goed raad weten met het vermarkten van producten of diensten en toch over veel kennis en kunde beschikken. Vanuit een goede kennis van de markt en het vermogen om telkens het juiste gevoel bij de klant te leggen, brengen wij transacties tot stand die juist op de lange termijnrelatie gericht zijn. Wij denken vooruit met de klant en helpen mee de juiste ‘commerciële’ richting te bepalen. Wij staan voor kwaliteit en bieden ondersteuning op alle niveaus, zowel strategisch, tactisch als operationeel."

UK betting sites, view information for Sign Up Bonuses at bookmakers